loading...
رایش سوم
adolf hitler بازدید : 967 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (5)

 

نام کتاب: مبانی مدیریت استراتژیک، ویرایش چهارم (Essentials of Strategic Management)

نویسندگان: J. David Hunger, Thomson L. Wheelen

مترجمین: دکتر سید محمد اعرابی، دکتر حمیدرضا رضوانی

انتشارات: دفتر پژوهش های فرهنگی با همکاری پژوهشکده مدیریت سما

سال چاپ: ۱۳۹۱

بها: ۱۲۵۰۰۰ ریال (صرفا جهت اطلاع)

شما عزیزان می توانید این کتاب را هم اکنون بدون پرداخت هیچ هزینه ای از کتابخانه آکادمی دانلود کنید . برای دانلود این اثر از لین زیر استفاده کنید :

لینک دانلود کتاب

adolf hitler بازدید : 323 جمعه 01 شهریور 1392 نظرات (1)

مقاله ای به قلم Himler

شب بخیر دوستان . ضمن عرض ادب و احترام خدمت همه دوستداران مباحث استراتژیک و مخاطبان گرامی مجموعه آکادمی . میدونم که وقفه کاری طولانی رو شاهد بودید و به خصوص بعد از انتقال وبلاگ به این مجموعه ، به غیر از سری مقالات تامکت ، نوشته ی مناسبی رو تقدیمتون نکردم . ولی امشب قصد دارم تا یک مقاله ناب رو از نوع تحلیلی تقدیمتون کنم . خوشحال میشم که در بخشنظرات همین مقاله نظرتون رو درباره کار بدونم و بهم بگید که تا چه اندازه نظر شخصی منو در این زمینه مورد بحث تایید میکنید و یا چرا با اون مخالفید.

adolf hitler بازدید : 263 شنبه 26 مرداد 1392 نظرات (2)

ymsdyk3tp7m40fpzow0b1

امروزه تفکرات مختلفی در جای جای جهان بر اریکه ذهن بشر نقش بسته و عده ای را گرد هم جمع میکند . اصلا  اساسی ترین وجه تمایز انسان با سایر موجودات در قوه تفکر او نهفته که باعث میشود تا روش های مختلفی برای زندگی انتخاب کند . به طوریکه امروزه منهای اعتقادات مذهبی که سهم ویژه و خاصی در تفکرات انسان امروز ایفا میکند ، مشاهده میکنیم که مکاتب فکری گوناگونی به تعداد زیاد در جوامع انسانی در حال رشد و نمو هستند . و این چیز تازه ای هم نیست .

در طول تاریخ هزاران ساله بشر و در ادوار مختلف ، بسا مکاتبی که آمدند و رفتند … در این بین برخی از این تفکرات تاثیر بسزایی در روند تکامل بشر داشتند و برخی دیگر به هر دلیلی توفیق چندانی بدست نیاوردند . یکی از این مکاتب فکری که همواره پا به پای همه جوامع بشری در قالب چهره های گوناگون جلو آمده و سایه به سایه نوع بشر تکامل پیدا کرده ، مکتب وطن خواهی است که از حس میهن دوستی جوامع نشات میگیرد و با همراهی افراد جامعه همواره نقش بسزایی در اعتلای تمدن بشری ایفا کرده . امروزه در مباحث دانشگاهی و در اصطلاح اهل علم ، واژه وطن خواهی را ، ناسیونالیسم تعریف میکنند و آنرا چنین می خوانند . ناسیونالیسم بنا بر مصوبه فرهنگستان ، در زبان پارسی ملی گرایی ترجمه شده . ناسیونالیسم در برگیرنده مجموعه تفکراتیست که حول محور اصل ملیت در یک جامعه شکل میگیرد . برخی ملی گرایی را برابر میدانند با اینکه شخص ملی گرا همه چیز را فدای یک اصل خاص به عنوان ملیت میکند . و به خصوص در سالهای اخیر در جامعه ما برخی از افراد با تغییری محسوس در عملکرد و ارزش های خویش ، مکتب تازه ای را بنیان گذاری کرده اند و آنرا به نام ناسیونالیسم به عامه مردم عرضه میکنند . این افراد اغلب تفکری خاص دارند و در رویای گنگ گذشته های دور ایرانی غرق شده اند . و جالب تر آنکه در بسیاری مواقع برای آینده هیچ برنامه ای ندارند و فقط موجی از انتقادات را نثار همه چیز میکنند .

سوال اینجاست : آیا ناسیونالیسم واقعا همین است ؟

adolf hitler بازدید : 171 پنجشنبه 09 خرداد 1392 نظرات (0)

درود.
ممنون که به وبسایت من اومدید.
نمیدونم با دیدن این مطالب چه فکری در مورد من میکنید.
شاید با خودتون بگید این دیگه کیه که از هیتلر و نازیها طرفداری میکنه.حتما فکر میکنید نازیها یه سری آدم نژاد پرست،وحشی و قاتل و خونریز بودن که جهان رو به آتیش کشیدن.
ولی واقعیت اینطور نیست.این تفکری که شما از نازیها دارید برگرفته از تبلیغات و دستگاه رسانه ای صهیونیسم بر علیه آلمان نازی هستش.
من باید بهتون بگم هیتلر یک منجی بود.هیتلر منجی انسانها برای رهایی از دست صهیونیستها و نوکرانش بود.
هیتلر یک انسان ملی گرا و خداجو بود.هیتلر کسی بود که برای مبارزه با صهیونیسم،کمونیسم امپریالیسم، و سرمایه داری کثیف یهودیان جهانخوار جنگید
هیتلر مردی بود که از 13 سالگی پدرش رو از دست داد و با وجود سن کمش سرپرستی یک خانواده رو به دوش کشید.در 17 سالگی مادرش رو از دست داد و تمام ارثی که بهش رسید رو به خواهرش واگذار کرد تا خواهرش بتواند راحتتر زندگی کند.

 

درباره ما
Profile Pic
آری،می توانم درک کنم که جهانیانِ بعد از من،بر اثر تبلیغات یهود از من متنفر خواهند شد.ولی بر من واجب است که برای آلمانم بمیرم،و روزی روح من از قبر خواهد خواست و جهانیان خواهند فهمید که من بر حق بوده ام
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام یک از موارد زیر درباره هیتلر صدق می کند ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 29
  • کل نظرات : 29
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 68
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 17
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 87
  • بازدید ماه : 74
  • بازدید سال : 848
  • بازدید کلی : 35,423